Google+

Mijn naam is Rogé Widdershoven en ik heb meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van rijles geven.  autorijschool Gerberga: Roge Widdershoven van autorijschool Gerberga Bunde

Na enkele jaren als rij-instructeur bij verschillende rijscholen te hebben gewerkt ben ik in 1989  autorijschool Gerberga gestart. In eerste instantie in samenwerking met de heer Pascal Janssen, thans werkzaam als examinator bij het CBR.
Mijn echtgenote Monique heeft na enkele jaren de taken van dhr. Janssen overgenomen.
In 2002 ben ik als rij-instructeur gaan werken bij ANWB rij-opleidingen. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van spoedopleidingen. Vanaf 2007 geef ik weer samen met mijn vrouw fulltime rijles binnen onze rijschool in de districten Maastricht – Heerlen – Geleen/Sittard.In 2010 zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met autorijschool Augustin.
Voordelen van deze samenwerking:
– er kan een objectieve kijk gegeven worden tijdens een proefexamen. (Een proefexamen kan naar keuze door de eigen instructeur of door de instructeur van autorijschool Augustin worden afgenomen).
– Er is altijd een vervangende auto ter beschikking als er onverhoopt een auto mocht uitvallen.
– Verder verzorgen wij Broem-ritten in samenwerking met V.V.N..
samenwerkende rijscholen meerssen

Samenwerkende Rijscholen Meerssen
Universiteit Maastricht: medio 2015 vervul ik enkele taken in opdracht van Universiteit Maastricht. Met speciaal geprepareerde auto’s worden rijtesten uitgevoerd met proefpersonen.